Niinpä vaan ennättivät salaiset sukat minulle. Posteljooni toi sukat suuressa kuoressa keskiviikkona, juuri sopivasti syntymäpäivänäni! Miten ihmeessä Hasbu oli sen onkinut selville? Vai olisiko kuitenkin ollut onnekas sattuma... Joka tapauksessa olin kai aika innokas avaamaan kuorta ja pyysin äkkiä tytärtä tuomaan sakset avaamista varten. Mainittakoon, että kun sakset tulivat olin jo repinyt kuoren auki =) Ja tässä todisteena kaikki mitä kuoresta löytyi:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Sukkien mallia ei tästä kuvasta paljon erota, mutta eipä erota niistä muistakaan ottamistani kuvista. Miten se onkin niin vaikeaa kuvata niitä omissa jaloissa niin, että niiden malli tulisi näkyviin? Eilen yritin uudestaan kuvata niitä, mutten taaskaan saanut aikaan kuin seuraavan otoksen, kaipa siitä jotain näkee. Ainakin sen, että ovat tosiaan aivan sopivan kokoiset!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Ja täältä näette miten hienosti Hasbu on sukat kuvannut. Suurkiitokset vielä kerran! Mahtavan mallin (Magknitsin Rainy Day Socks) olit löytänyt, voipi olla, että testaan sitä myöhemmin itsekin.Sitten pitää tunnustaa jotain niistä omista keskeneräisistä salaisista sukista... Muistatteko tämän tekstini, jossa hehkutin miten helposti saan tehtyä toisen sukan hyvillä ohjeillani? Siinä kävi lopulta kuitenkin vähän nolosti. Sain tosiaan parissa päivässä tehtyä toisenkin sukan ja olin itseeni todella tyytyväinen. Kunnes vertasin sukkia vierekkäin ja ne näyttivätkin erilaisilta :-O Tietenkin olin lukenut sitä tekemääni ohjetta, mutten tarpeeksi hyvin, vaan luotin muistiini (mihin muistiin?) ja kuvio olikin sitten vähän sinne päin. Ja mitäpä siinä enää on muuta tehtävissä kuin aloittaa alusta. Koska jälkimmäisen sukan kuvio oli hyvin muistissa (aika näyttää taas onko se muistissa vai ei) päätin tehdä toisesta samanlaisen. Sillä tiellä olen vieläkin, kymmenisen senttiä näyttää olevan valmiina.

Ensi kerralla voisinkin vilauttaa mitä olen saanut aikaan Hasbun lähettämistä ja joskus aikaa sitten saamistani Kool Aideista.Hyvää pääsiäistä!
 
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket