Tulipa pidettyä taukoa. Päätin meinaan itsekseni, etten enää tule tänne valittamaan, vaan jakamaan iloa lukijoille. On sitten kuitenkin ollut niin paljon valitettavaa, etten ole jaksanut kirjoittaa iloistakaan. Onhan toki joka päivään kuulunut iloakin, varmasti enemmän kuin suruja, mutta sellaista yleistä väsymystä tämä on ollut.

Viime lauantaina olimme serkkuni ylioppilasjuhlissa Pyhämaassa. Olipa ihanaa nähdä pitkästä aikaa sukulaisia ja olla koko päivä perheen kanssa. Tai olenhan minä jatkuvasti noiden lasten kanssa, mutta miestä ei yleensä näy kuin tunti tai kaksi illalla. Nyt vielä kasvinsuojeluruiskutukset ovat vieneet nekin tunnit ja näemme vain päivisin ruoka-aikaan. No, eiköhän tämä tästä taas rauhoitu hetkeksi, kun myrkytykset saadaan päätökseen. Ainakin heinäkuun ensimmäinen viikko näyttää lupaavalta, vuokramökki odottaa Jämijärvellä.

Tässä muuten pari kivaa kuvaa. Ensimmäisessä on lapsijoukko ykköset päällä lähdössä juhliin. Otin monta kuvaa, mutta kaikissa muissa oli jollain käsi silmillä varjostamassa aurinkoa. Huomatkaa myös puhdas (kerrankin) auto!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Tässä vielä esimerkki kotona toteutetusta muuttumisleikistä. Ahti (5-v) on ekassa kuvassa kerhon kevätjuhlassa, tukka ihan niin kuin se  yleensä on lippiksen alla hautuneena. Toisessa kuvassa poika esittelee isin tekemään juhlakampausta. Kyllä vaan koko poika näyttää ihan eriltä! Söpö, vai mitä? (Kädessä on märkä talouspaperi nokkosen polttamaa kohtaa viilentämässä, ei sen vakavampaa.)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Loppuun vielä kysymys kaikille, jotka olette tilanneet lankaa tai lehtiä ulkomailta. Miten helposti uskallatte kertoa luottokorttinne numeron tilausta tehdessänne? Esim. tuo Interweave Knits -lehti, jonka mieluusti tilaisin itselleni.  Ja saattaisinhan jotain makeita lankojakin tilata, jos vain uskaltaisin luottokorttia vilauttaa.