Niin minähän sain tuon oman pontsoni valmiiksi viikko sitten ja tein sitten samaan syssyyn Linneallekin oman, mutta vähän pienemmän, samalla ohjeella. Olinhan ostanut noiden omien Samos-lankojeni kanssa samalla kerralla myös sitä vihreänkirjavaa Lollipoppia. Omaan pontsooni meni ihan ohjeen mukainen määrä, eli 6  kerää Samosta vitosen puikoilla ja Linnean pontson tein 4 kerästä.

Nyt olenkin sitten toista päivää ihan tyhjin käsin ihmetellyt, että mitäs seuraavaksi. Pitäisi kaiketi kutoa se vauvan silkkimyssy, mutta kun en ole vieläkään päättänyt millä ohjeella ja minkä mallisen myssyn teen. Niin ja ohjekaan ei pelkästään riittäisi aloittamiseen, kun olen tosiaan silloin maaliskuussa (?) kerinyt vasta puolet siitä Grignascon merinosilkkivyyhdistä kerälle. Ja jos aion kutoa kahdella langalla, niin pitäisi siis ensin keriä se loppukin keräksi. Enkä tosiaan jaksaisi, niin kova homma siitä viimeksi oli. Olisiko tuo hyvä syy ostaa sellainen kerijälaite? Vai onko joku tehnyt tuosta merinosilkistä yhdellä langalla jotain, onnistuiko? Eihän sen myssyn  tosiaan tarvitsisi juurikaan lämmittää kun on muutenkin lämmin kesäaika kun vauvan kotiin saan. Toivottavasti lämmin... Ideoita myssyn malliksi ja noin muutenkin otan vastaan innokkaasti.

Photobucket - Video and Image Hosting

Tuo minun pontsoni kuva on kyllä käsittämättömän huono, mutta onneksi Linneasta sai vähän paremman kuvan. Eipä hälläkään kyllä mikään normaali-ilme ole kasvoillaan...

Photobucket - Video and Image Hosting

Ja tämä kuva oli aivan pakko laittaa näytille. Katsokaa nyt minkä ihanan palleroisen vierestä sain herätä päiväunilta! Tässä siis tuleva isosisko Helinä 2v 2kk.

Photobucket - Video and Image Hosting

Juhannuskin sitten oli ja meni. Perjantaina oltiin iltamyöhällä tuossa naapurissa kuluttamassa lasten energiaa pois. Lauantaina oltiin leikkipuistossa käymässä, sieltä nappasin tämän kuvan. Ihmettelin oikein, kun muksut leikkivät niin kivasti keskenään, eivätkä tapelleet kai kertaakaan koko aikana. Omituista käytöstä meidän lapsilta!

Photobucket - Video and Image Hosting

Ja kyllähän tuo rakennustyömaa näyttää vähän edistyvän isännän muiden töiden ohella. Tässä innokkaat lapset auttavat anturan valuhommissa.

Photobucket - Video and Image Hosting

Työmaa on tuon kuvan ottamisesta edistynyt jo sen verran, että osa kivijalkaakin on valettu. Loput valetaan oletettavasti keskiviikkona, jos ei sada, joten silloin sitten lisää kuvia. Ja kyllä minä jotain kudintakin aloitan viimeistään huomenna. Vai pitäisikö jatkaa joku keskeneräisistä loppuun??