Tulinpa pitkästä aikaa päivittämään, kun alkoi kyllästyttää tuo siivoaminen. Järjestelen siis ristiäisiä sunnuntaiksi. Aloitin siivoamisen jo hyvissä ajoin maanantaina, äitini on ollut täällä melkein joka päivä auttelemassa, joten ei ihme, että nyt alkaa olla mitta täysi tavaroiden järjestämistä. Sanoinkin Erkille, ettei tässä talossa ole vielä kertaakaan siivottu näin perusteellisesti, vaikka olen täällä järjestänyt jo kahdet ristiäisetkin, sekä muita juhlia. No, on kyllä talo aivan uuden näköinen kun olen vienyt tarpeetonta tavaraa pois ja saanut siten kaappeihin tilaa kaikelle ennen esillä olleelle roinalle.


Photobucket - Video and Image Hosting

Tässä sitten viimeisin otettu kuva neidistä. Ja vanha tämäkin jo on, otettu pian viimeisimmän kirjoitukseni jälkeen, mutta kun en kerran ole saanut sitä tänne laitettua niin laitan nyt. Minkähän päällä vauva muuten makaa?


Photobucket - Video and Image Hosting

Joo, huivihan se on. Nopeita tehdä nuo Salomonin solmut, parissa päivässä tein huivin tuon kokoiseksi. Harmi vain, etten ole uudestaan innostunut ottamaan sitä käsittelyyn, joten keskenhän se on vieläkin. Tässä vielä lähikuva minun solmuistani. Lankana on Dropsin Alpaka.


Photobucket - Video and Image HostingHuivi siis odottaa sitä uutta inspiraatiota, tai ehkä paremminkin ylimääräistä aikaa istua sohvalla ja virkata. En tosiaan ole muutamaan viikkoon kutonut juuri mitään. Pari pipoa kyllä vauvalle ja pienen pienet sukat omalle vauvalle ja kummipojalle, jonka ristiäiset pidettiin kaksi viikkoa sitten. Täältä näette mikä pojan nimeksi tuli.

Sitten kun nimistä tuli puhe, niin minäpä julistankin tämän blogin ensimmäisen kilpailun alkaneeksi. Me Erkin kanssa saimme päätettyä pikkuneidin nimen eilen, joten sitä saatte nyt alkaa arvata. Laittakaa arvauksianne kommentteihin, ensimmäisenä oikein arvanneelle etsin kaapeistani palkinnoksi jotain kivaa.

Arvailuja helpottamaan tässä vanhempien lasten nimet: Anniina Tuulia, Linnea Juliaana, Ahti Mikael, Helinä Lilja Lyydia.

Palaan asiaan ensi viikolla. Sunnuntaina olen mitä luultavimmin liian väsynyt päivitykseen.