Laukkuni näytti tältä ennen koneeseen laittamista. Tein lopulta tuohon läppään tuollaisen hienon kuvion. Suunnitelmissa oli kylläkin huovuttaa jonkunlainen kukkanen siihen, mutten sitten alkanut noinkin joulunväriseen kassiin kukkia laittamaan =)

20828.jpg

Niin ja tänäänhän istuin taas useammankin tunnin kurssilla. Otin Linnean keskeneräisen sukan mukaani pelkkänä lankana ja aloitin siis taas alusta. Heti aluksi sitten huomasin, etten ollutkaan ottanut pienempää puikkoa mukaani, vaan laukussani oli kaksi 3,5 pyöröpuikkoa. Siksi siis tuo aloitus taas lörpöttää. Seuraaviin sukkiin sitten teen alun pienemmällä puikolla, lupaan.

20829.jpg

Taidan jättää tuon sukan viimeistelyn huomiseen, kun väsyttään niin. Vielä odotan kymmenisen minuuttia että saan sen kassin pois pesukoneesta. Mahtaakohan siitä tulla mitään julkaisukelpoista? Pidän teitä jännityksessä huomiseen.

Ai niin. Saatiin mieheni kanssa yllättävä kutsu 50-vuotispäiville. Aivan ihanaa, että päästään juhlimaan vielä ennen joulua! Olisikohan kellään ideoita lahjoista, joita voisin itse tehdä? Niin ja sankari on mies.