Pitkä tauko takana. Katsotaanpa pystynkö jatkossa päivittämään useammin, yritän ainakin. Ja ihanaa, että minua oli jo kaivattukin! Kiitokset kommenteista.

Ja mitä tässä välissä on tapahtunut? Juhannus meni sutjakkaasti, kun kävimme lauantaina Puuhamaassa lasten kanssa. Ilona tosin jäi mummulle hoitoon. Samana iltana värväsimme pikkusiskoni poikaystävänsä kera lapsia hoitamaan ja kävimme terassilla. Kuljimme mennen tullen pyörillä ja nautimme kesäyöstä ja 'kapakkatunnelmasta'. Kyllä olikin kivaa, pitäisi päästä uudestaankin.

Viikko juhannuksen jälkeen lähdimme vuokramökille Jämijärvelle. Kyllä olikin komea mökki olikin. Lähistöllä riitti myös maisemia katseltavaksi ja mahtava perhepuisto, jossa kävimme uimassa aivan käsittämättömän upealla hiekkakuopalla. Lisäilen kuvia kunhan ehdin. Ja muistan.

Eilen sitten oli Ilonan ensimmäinen syntymäpäivä! Juhlimme kylläkin jo sunnuntaina, sillä ensi lauantaina on sitten Ilonan kummitädin häät. Eipä ole tässä blogissa enää blogivauvaa, vaan taapero. Ihmeellistä miten aika kuluu.

Ilonalle muuten kuuluu vaihteeksi hyvää. Juhannusviikosta asti on tyttö ollut terveenä. Uusia ruokiakin on saatu mukaan monta. Peräkkäin testatut poro, kuningatarsose ja rypsiöljy ovat kaikki sopineet. Vanhoja sopivia olikin jo peruna, Kousan riisi, kesäkurpitsa ja kurkku. Kyllä meidän nyt kelpaa! Ihan syödään oikeaa ruokaa niin kuin muutkin.

Mitäs muuta minun pitikään...? Ai niin. Sain tänään ihanan yllätyksen: Interweave Knits -lehtiä oikein kaksin kappalein saapui kirjekuorissa. Ensimmäinen ulkomailta tehty nettitilaukseni sujui siis aivan oikein. Lasku menee maksuun kuun viimeisenä päivänä ja lehdet olivat kevään ja kesän numerot. Vähän jo ehdin niitä selatakin, mutta riittää niistä huomisellekin. Ainakin yhden toteuttamiskelpoisen neuleen jo bongasin.

Olenhan minä jotain saanut valmiiksi astikin kudottua. Grignascon merinosilkeistä tein ensin Sagittaria-huivin itselleni ja nyt on tekeillä Shetland Triangle Wrap Style -kirjasta. Kuvat niistäkin myöhemmin. Nyt nukkumaan!