Hupsista. Melkein puoli vuotta edellisestä päivityksestä. Sori vaan kaikki te, jotka täällä kävitte ennen lukemassa. Toipumistauko tuli kyllä ihan tarpeeseen ja nyt yritän jatkaa blogaamista. Katsotaan miten käy.

Paljon olisi ollut tässä välissäkin kirjoittamista ja aina välillä olen miettinyt joitain asioita niin, että mitähän tästä kirjoittaisin blogiin. Vaan aina on jäänyt kirjoittamatta. Joulu ainakin ehti tulla ja mennä. Hyvää joulua siis kaikille Ja hyvää uutta vuotta tietty. Ja hyvää 10-vuotishääpäivää meille. Niin ja Ahtin ja Helinän synttäritkin menivät ilman kuvia blogiin. Täyttivät 6 ja 4. Minäkin ehdin täyttää vuosia. Hyvää pääsiäistäkin piti toivottaa ja totta kai hyvää vappua. Erkin sisko sai vauvan helmikuussa ja minun siskoni kaksi viikkoa sitten. Ensin syntyneen pojan ristiäisiäkin ehdittiin viettää, Ilariksi kastettiin ja sitä ennen kutsuttiin Helmeriksi (Ihana!).

Nyt aikaa tuntuvat vievän kevättyöt, kun Erkki on lähes tauotta pellolla ja minä ajelen välillä ruokaa tai juomista vieden ja välillä vain kuskaan traktorilta toiselle. Tulossa ovat myös kahden kummitytön synttärit, pesisnaisten saunailta, äitienpäivälounas kylän koululla ja Erkin synttärit. Kummitytöt täyttävät 6 ja 3, lahjaehdotuksia otetaan vastaan. Niin ja Erkki taitaa myös odottaa jotain lahjapuolta. Saa ehdottaa sitäkin.. Hääpäivälahjaksi ostin paksun ketjun ja siihen laatan. Eipä ollut Erkillä ikinä ennen ollutkaan kaulakorua! Alkuun ei meinannut sitä millään kaulaansa laittaa, mutta kuulemma tottui siihen äkkiä ja tykkääkin korusta. Harmi vain, että pari viikkoa sitten kaverin luona iltaa istumassa naapurin isäntä nappasi Erkkiä raiveleista kiinni ja ketju meni siitä poikki. Laattakin katosi, huomattiin vasta myöhemmin, mutta saahan sitä uuden. Ei sekään ole kiinni muusta kuin minun saamattomuudestani...

Kuvia olisi kiva laittaa, ainakin noista kasvaneista muksuista. Mutta poika meni ja hajoitti kameran, joten sekin pitäisi saada aikaiseksi viedä korjattavaksi. Voipi mennä kuukausia tällä minun energiallani =)
Kännykällä voisin jotain ottaa, katsotaan tuleeko mitään julkaisukelpoista.

Nyt pihalle lämpimään!