Mitähän uutta meille kuuluu? Ei mitään. Ilonalla korvatulehdus ja keuhkoputkentulehdus. Korvia hoidettiin ensin viikko antibioottitipoilla ja sitten nousi kuume. Viime perjantaina laitettiin ab-piikki, jolla korvatulehdus saatiin lähes taltutettua ja eilen hain taas tippoja loppuhoitoa varten. Niin ja hain taas suun kautta otettavan ab-kuurinkin, sillä tuo piikki ei kerralla poista sitä keuhkoputkentulehdusta. Parin päivän perusteella ei suurempia oireita. Ja on tosiaan aika saada se tulehdus pois keuhkoista, niin paljon ja kauan tuo tyttö on jo rohissut. Ventolinea on mennyt hengitettynä pari viikkoa ja se on kyllä aina hetkeksi auttanut.

Muuten olemme ottaneet rennosti. Ihana loma ihana, kun ei tarvitse aamuisin laittaa kelloa soimaan. Paitsi viime lauantaina, kun vietimme Ilonan kummitädin polttareita. Mies oli tulevan sulhasen polttareissa ja nekin alkoivat aikaisin. Minä tosin olin illalla yhdeksältä kotona, mies kotiutui sunnuntaiaamuna. Niin se vain menee meilläkin, että kutsun tultua minun piti alkaa etsiä lastenvahtia, mutta miehen ei. Jospa minä kuitenkin vielä tänä kesänä pääsisin jonnekin terassille... pitää ainakin yrittää.

Huomenna juhlitaan Ahtia. Marenkikakkua tekee mieli, pitää hakea tuoreita mansikoita. Paljon. Juhannuksena olemme ihan vaan kotona, mitä nyt lauantaina ajattelimme suunnata Puuhamaahan. Jos ei sada.

Aurinkoista juhannusta kaikille!