Meinaan nuo lapaset. Onnistuin sitten tuurilla ottamaan sopivan määrän silmukoita ensi yrittämällä. Otin langoiksi Fritidsgarnin 100% villalangan ja 7veljeksen siniraidan. Puikkoni oli viitosen pyöröpuikko. Niin ja silmukoita 24, peukalossa sitten 12. Hmm. En huomannutkaan tuota suhdetta aiemmin. Meneekö se noin muissakin lapasohjeissa? Tuli vain mieleeni, että jos menee, niin tiedän seuraavaksi miettimättä ottaa sopivan määrän sillmukoita peukkuun. Nämähän olivat ekat lapaseni kouluaikojen jälkeen, joten nappasin määrät lonkalta ja Anniina ainakin sanoi peukalon olevan sopivan kokoinen. Ja ihan sopusuhtaiseltakin tuo näyttää.


Image hosted by Photobucket.com

Huh, kun tulikin iso kuva. No ei välitetä, eihän... Seuraavaksi aloitan sitten lapasia Linnealle. Ahtikin jo ilmoitti haluavansa myös lapaset, joten kohta olen jo ammattilainen lapasten kudonnassa =)

Pari viikkoa muuten aikaa käydä äänestämässä Kultaista Kudinpuikkoa! Äänestyksen ohjeet löydät täältä. Osallistua saa, vaikkei olisikaan itse bloggaaja. Kaikki siis joukolla äänestämään! Minä kävin jo. Kerrankin tein jotain ajoissa.

Niin ja se Novitakin tuli eilen. Olen nyt kerran selannut sen ja löysin monta toteutettavaa ohjetta. Täytyy vielä tutkiskella lisää ja päättää mistä aloittaa. Kevään uusista langoista löytyi montakin minulle sopivaa sävyä. Ainakin se Modan malli, jonka ajattelin kutoa itselleni (kuva on jossain vanhoissa kirjoituksissa) vaihtuu nyt toisen väriseen. Jos edes voin sitä enää kutoa, sillä lehti on jossain hukassa. Pitäisiköhän tosiaan välillä pitää taukoa kutomisesta ja siivota? Hah, en ollut tosissani. Jos sitten keväämmällä...

muoks. Isot tytöt lähtivät naapuriin yökylään. Luepa lisää täältä.