Steppisukista on ensimmäinen valmis ja toinen lähestyy kantapäätä. En olekaan ennen tehnyt Jaywalkereita, joten pienen tutkimisen ja koetilkkujen jälkeen päädyin pienentämään ohjeen silmukkamäärää rajusti. Ja kuinkas sitten kävikään... Valmis sukka on sopiva Anniinalle ja teen sitten seuraavat ohjeenmukaisella silmukkamäärällä itselleni. Näytti kuitenkin siltä, että lankaa menee Anskun sukkiin niin paljon, ettei ole varmaa riittääkö tuosta kerästä enää minun sukkiini, joten menin ja tilasin toisenkin kerän Steppiä. Enkä muuten edes tykkää tuosta ekan kerän toisesta vihreän sävystä. En lainkaan ymmärrä, että noita kahta on edes samaan kerään laitettu. (Kuvassa myös Anniinan ja Linnean yhteisesti piirtämä kuva poroista)

Photobucket - Video and Image Hosting

Varmaan arvasittekin jo, etten minä tietenkään tilannut vain sitä yhtä lankakerää =) Lankalinjalta tilasin Stepin seuraksi vyyhdin Merinosilkkiä jotain huivia varten (ohje hakusessa, kaulan ympärille sopivaa kolmiohuivin ohjetta saa tarjota) ja 3,5mm bambuiset pyöröt. Samalla nettiselailulla nappasin Kauhavan kangasaitasta kerijälaitteen ja vyyhdinpuut, sekä kartiollisen ihanaa vihreää Viivi-villalankaa. Tekisi mieleni tehdä itselleni neuletakki, ohjeitakin olisi vino pino, mutta koskahan ehdin sen toteuttaa.

Hohhoijaa. Piti äkkiä päivittää ja mennä takaisin siivoilemaan, mutta taidankin ottaa nokoset. Ilona ja Helinäkin nukkuvat ja isommat ovat ulkona, meillä on siis aivan hiljaista!