Siis kaikille onnittelijoille kiitokset. En tosiaan uskonut, että niin moni lukisi tuon meemin loppuun asti... Tunnustan vielä, etten ole lukenut muiden meemejä niin tarkkaan, että jotain olisi jäänyt mieleen. Noloa joo.

Sain muuten sen etukappaleen toisen puolen (siinähän on syvä kaula-aukko keskellä) tehtyä oikein loppuun asti ja purin sitten toista puolta ainakin puolet. Ja siinä vaiheessa olikin erittäin mukava huomata yllättäen tehneensä sen toisen puolen alusta asti oikein! Turhaa purkamista siis ja nyt kudon sitä uudestaan.
T u r h a a n!

Sanoinko olevani ensi kerralla viisaampi? Tämä ei siis ollut vielä se ensi kerta, vaan tarkoitin kaiketi seuraavaa projektia.

Tänään pitäisi lähteä kylälle, vaikka usein en lauantaisin viitsi sinne ajella. Poikkeus tehdään siksi, että Ahti on pyydetty kaverinsa 5-vuotissynttäreille. Samalla haemme karkkipäivän pussit ja mummun tänne illaksi lapsia hoitamaan. Pääsemme illalla Erkin kanssa kahdestaan syömään, sillä 8-vuotishääpäivä vilahti tuossa tiistaina ohi. Nam. Kinkku kyllä onnistui hyvin ja sitäkin voisi syödä, mutta ainahan pitää lähteä ulos syömään kun on mahdollisuus. Teenhän kuitenkin lähes päivittäin kaksi ruokaa kotona, joten sitä saan kyllä syödä ihan tarpeeksi.