En saa enää aikaiseksi kaivaa jo pakattua kameraa esille uudestaan, joten nyt juttua ilman kuvia.

Sain valmiiksi taas yhden hahtuvapipon, mutten kyllä vielä pessyt sitä. Ja se hahtuvasta tehty kassikin on jo ollut valmiina yli viikon, mutten ole muistanut sitä kuvata. Eipä se kyllä ole vielä päässyt käyttöönkään, mutta huomenna otan sen mukaani reissuun. Lähden meinaan pariksi päiväksi tuonne Etelä-Pohjanmaalle kiertelemään bussilla naisporukassa. Kävin tuossa ennen joulua kurssin sikatilan emännälle ja retki on osa sitä. Olen nauttinut ajatuksesta kahden päivän lomasta jo etukäteen niin paljon, että mahtaako tuo sitten täyttää odotuksia. Ainakin aion kutoa paljon. Woolista olisi tarkoitus tehdä tämä

22678.jpg

Oho! Tulihan tähän juttuun kuvakin! Kaivoin tuon arkistosta esiin, esittelin mallin jo viime marraskuussa, kun päätin tehdä sen heti joululahjaväkerrysten jälkeen. Ja nyt sen aika on vihdoin koittanut.

Hanna sitten viimein haastoi minut siihen omituisuus-meemiin. Lueskelin tänään blogeja läpi ja luulin, että minut on vallan unohdettu, kun kukaan ei muka enää keksinyt ketä haastaa kun kaikki oli jo haastettu. Tuotan nyt sitten pettymyksen niille, jotka olisivat vielä halunneet lukea omituisuuksia. Minä en viitsi vastata siihen. Ehkä omituisuuteni sitten on se, etten koskaan saa aikaiseksi miettiä näihin kyselyihin, joita tulee sähköpostiinikin, kunnollisia vastauksia. Siksipä se vastaaminen aina vaan jää ja jää. Lopulta sitten unohdan ne.

Enkä minä ole omituinen, vaan vallan tavallinen. Seli seli.