Olen vihdoin päässyt vauhtiin Salaisessa sukankudonnassani. Eihän siihen tarvittu kuin lopullinen päätös siitä minkä väriset sukat teen ja millä mallilla. Aikaisemminkin olen tehnyt sukkia raidoittaen välillä vaaka- ja välillä pystysuoraan, mutta ikinä en ole tehnyt pitsi- tai palmikkokuviota sukkiin. Nyt sitten päätin repäistä ja kehittelin ihan oman ohjeen. Vielä näyttää ihan hyvältä, eka sukka lähestyy kantapäätä. Kuvia en kuitenkaan laita ennen kuin olen lähettänyt sukat uudelle omistajalleen.

Seuraavaksi laitan esille ongelman, jota en omilla taidoillani saa ratkaistua. Ostin syksyllä ihan oikeasta lankaliikkeestä langat (Sandnesin Sisu) ja ohjeen tytön neuletakkiin. Teinkin pyörönä vartalo-osaa alhaalta yli 10 senttiä, kunnes huomasin, että tuossa sydänkuviossa on jotain vikaa. Sitten yritin opetella itse tekemään sen oikein, mutten onnistunut. Luultavasti kokeneet neulojat kuitenkin löytävät virheen nopeastikin, joten kertokaa ihmeessä minullekin missä mättää! Toivottavasti ei kuitenkaan omassa päässäni. Olisi äärettömän noloa, jos ohjeessa ei olisikaan virhettä ja olisin vain ymmärtänyt sen väärin...

Skannaan tähän kuvion kaavion, toivottavasti se ei ole laitonta. Poistan sen vaikka heti kun saan vastauksen ongelmaani.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Niin ja tooodella iso KIITOS jo etukäteen jos joku viitsii vaivata päätään tällä.