Olin sunnuntaina messuilla minäkin. Lähdimme jo ajoissa ajamaan kahden ystävän ja yhden puolivuotiaan kanssa. Yhdeltätoista olimme perillä ja pois lähdimme puoli viideltä. Kauemminkin olisin saanut aikaa menemään, mutta lapsenvahtia kävi sääliksi. Ja messuthan loppuivat viideltä, eli olisivat pian kuitenkin ajaneet meidät pois hallista kuljeksimasta.
Tulihan sitä osteltua lankoja muutama kassillinen, ruusupuiset ja bambuiset pyöröt ja tietty lakritsia kotiinviemisiksi. En välitä koriste-esineistä, joten pääsin helposti monien osastojen ohi. Ystäväni kyllä ostivat enkeleitä, tonttuja sun muuta joulukrääsää. Näin jälkeenpäin hieman harmittaa, etten itsekin ostanut paria tonttua kukkien sijaan viemisiksi. Eipä mahda enää mitään, ensi vuonna olen viisaampi. Mutta niitä ideoita sainkin messuilta roppakaupalla. Monen myyjän tuotteita katsoessa tulikin taas se tunne, etten voi ostaa sellaista minkä itsekin osaan tehdä. Niin että nyt pitäisi sitten löytää sellaisia pastellinvärisiä huopuvia lankoja ainakin pikkutyttöjen kasseja varten... Mahdanko ehtiä enää ennen joulua?
Kotiin tultua huomasin jättäneeni kutimeni (Linnean toinen sukka oli kantapäässä jo) ystäväni autoon, joten aloitin sitten niitä myyjäisiin meneviä pipoja tekemään. Tajusin reissussa, että myyjäiset tosiaan ovat jo alle kahden viikon kuluttua, eli on syytäkin pistää tehovaihden päälle kutomisessa. Sainkin sunnuntaina aloittamani pipon jo eilen valmiiksi ja seuraavaakin jo hyvän matkaa tehtyä.  Lisäksi neulahuovutin tuohon aiemmin tekemääni pipoon lumihiutaleen ja laitan sen vielä kerran koneeseen noiden muiden seuraksi.

Tähän väliin kuuluisi niitä kuvia, mutta missä ihmeessä minun kamerani on???

Jatkan kunhan löydän sen. Laitan sitten lisää kuvia laukustanikin, se sai jo paljon kehuja ystäviltäni (sanoisivatko ystävät jos se olisi heidän mielestään ruma?)