Jees. Viimeksihän esittelin tekeillä olevan vihreän pontson. Se sai sitten jäädäkin kesken, ihan muutama pala enää puuttuu, mutta tulipa \'tärkeämpääkin\' tekemistä. Oltiin meinaan tiistaina sikaemäntien retkellä ja pitihän minun ottaa linja-autoon joku helppo kudottava mukaan. Olisihan se virkkauskin ollut ihan näppärää, mutta niiden parin viimeisen palasen jälkeen olisi pitänyt alkaa päätellä niitä langanpätkiä, ja juuri sitä en halunnut tehdä bussissa. Niinpä katsoin sitten netistä toisen pontson ohjeen ja hain langaksi luonnonvalkoista Samosta. Ja varalle muuten vihreänkirjavaakin, jos innostun vaikka tekemään näitä lisää... Olin muuten tosi yllättynyt kun Samos oli niin kivaa kutoa. Ajattelin maanantai-iltana harjoitella tuon mallikerran kuntoon, etten tarvitsisi matkalle enää ohjetta, ja huomasin yhtäkkiä kutoneeni ekan kerän loppuun. Aloitin parin rivin verran toistakin kerää illalla ja matkalla vaihdoin jo kolmanteen kerään. Ihan kokonaan en kolmatta käyttänyt kun pala olikin jo tarpeeksi iso. Tässä siitä kehno kuva, kun äkkiä levitin sen olkkarin lattialle. Toinen palakin on nyt muutamaa riviä vaille valmis, joten pian pääsenkin yhdistämään ne pontsoksi ja saatte oikein poseerauskuvan nähdäksenne. Mahan kanssa...

Photobucket - Video and Image Hosting

Ja tässä vielä vähän lähikuvaa tuosta mallikerrasta.

Photobucket - Video and Image Hosting
Oho, olipas se iso kuva.

Kävimme matkallamme muuten satavuotiaan kartanon pihapiirissä kuljeksimassa ja siellä näin aivan mahtavan kokoisen alppiruusun täydessä kukassaan. Naureskelin siinä Hannan kanssa, ettei meillä kyllä ole tuollaisia nähty... Ihmettelen todella, että miksi on pakko laittaa kaikenmaailman rehuja pihaan kasvamaan, kun en kuitenkaan saa niitä hoidettua?! Viimeiset pari vuotta olen kyllä ollut siinäkin viisaampi. Viime syksynä jopa tuhosimme etupihalta sellaisen jättikokoisen kukkapenkin. Mutta katsokaapas nyt mitä tuossa talomme nurkalla kukkii.

Photobucket - Video and Image Hosting

On tämä kuulkaa mielenkiintoinen tämä nettimaailma... Äsken painoin tästä kannettavasta tuota nappia, jolla saan kosketushiiren pois päältä. Ja samalla vuodatus pyysi kirjautumaan uudelleen sisään :-o  Kirjautumisen jälkeen nuo kuvat eivät enää näkyneet, mutta onneksi edes teksti oli tallessa, kun vuodatus oli päättänyt julkaista sen minulta kysymättä... Viimeksi päivittäessäni Helinä kävi häiriköimässä ja hävitin myös koko valmiiksi kirjoitetun tekstin kuvineen. Ei paljon naurattanut silloin aloittaa kuvien lataamista ja tekstiä uudelleen alusta. Nyt annan siis hiiren olla toiminnassa, enkä muutenkaan ärsytä tätä vehjettä yhtään enempää. Parempi julkaista tämä kuvineen ja laittaa lisää juttua seuraavalla kerralla.

Tuuletin kovemmalle ja nukkumaan, öitä!