Joopa joo. Minähän se ihan totta täällä olen kirjoittamassa. En siis ole kadonnut minnekään, vaikken ole saanut kirjoitusta aikaiseksi yli kuukauteen. Enää en tiedä mitä tästä väliajasta edes kertoisin, joten ajattelin sitten laittaa näitä kuvia näytille.


Photobucket - Video and Image Hosting

Ahti loukkasi tämän jalkansa toukokuun puolivälissä, kun pappan pyörän kyydissä jätti sen takapyörän pinnojen väliin. Kävimme sitten lääkärireissulla ja röntgenissä, mutta onneksi jalka ei ollut murtunut, eikä haava vaatinut tikkejä.

Photobucket - Video and Image Hosting

Tästä kuvasta näkee miten kivasti jalka oli turvonnut. Ja kuva on otettu pari päivää tapaturman jälkeen. Kuvan ottamispäivänä Ahti oli jo ollut koko päivän traktorissa ja astunut jalalle. Hommiin sai luvan lähteä, kun isosiskon lenkkari saatiin mahtumaan jalkaan =)

Photobucket - Video and Image Hosting

Ja tässä on todiste siitä, että jotain käsitöitäkin on tullut tehtyä. Vaikka tosiaan aika harvoin olen nyt keväällä lankoihin koskenut. Tämän idean nappasin Katilta ja ohjehan löytyy viime talven Modasta. Siellä tosin neliöistä oli virkattu huivi, minulla tulossa on pontso. Lankana on Wool, jonka ostin talvella neulepuseroa varten. Tällä hetkellä pontso on viimeistä riviä vaille valmis. Yllättävän kauan aikaa olen siihen saanut menemään, vaikka yhtä palaa virkkaa vain vartin. Lankaakin on kulunut jo monen monta kerää. Ja kukahan ne langanpäät sitten lopuksi päättelee?

Photobucket - Video and Image Hosting

Tässä sitten kuva kisumme iloisesta perhetapahtumasta. Juuri itse vuoden täyttänyt Viiru synnytti viisi (!) pentua samana iltana kun Lordi voitti euroviisut ja me juhlimme mieheni 30-v synttäreitä isolla joukolla.

Photobucket - Video and Image Hosting

Ja pitihän sitä sitten kuvata tätä meidän taloakin, kun Erkki muistutti, että on viime hetket saada kuva tästä alkuperäisessä ulkoasussaan... Reilut 7 vuotta sitten valmistunut talomme on meinaan käynyt armottomasti liian ahtaaksi tälle suurperheelle ja aloitamme siis lisäsiiven rakentamisen. Ennestään meillä on vain kolme makuuhuonetta ja lisäosaan on sitten tulossa neljä lastenhuonetta, vessa suihkuineen, oleskelutila ja uusi sisäänkäynti kuisteineen ja vaatehuoneineen. Olipas vaikeita sanoja, huh.

Photobucket - Video and Image Hosting

Tässä on sitten Erkin yhden päivän työn tuloksena terassi mennyttä ja kattotiiliäkin on purettu.

Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting

Eilen meillä oli kaivuri kuskeineen kylässä ja tältä näyttää nyt tuosta terassin ovesta kuvattuna takapihallamme. Rakennuslupakin saatiin, joten eiköhän tämä tästä ala sujua.

Yksin Erkki kylläkin joutuu rakentamaan, minusta ei ole tälläkään kertaa mitään apua. Muutenkin olen siirtynyt kovin kevyeen touhuamiseen ja teen vain pakolliset kuviot. Kolme kertaa viikossa meillä käykin nyt kodinhoitaja, kolmisen tuntia kerrallaan. Yritän jättää siis pyykinpesut ja tiskien laitot hänen niskoilleen ja suunnitella vielä sellaisia ruokia, joita hän pystyy tekemään parin päivän varoiksi. Näillä keinoilla vältyin jo alkuviikosta täysin vatsakivuilta, mutta eilen sitten puuhasin liikaa ja olinkin tosi kipeä loppupäivän.

Raskausviikkoja on muuten koossa jo 29! Ensi viikolla menen taas äitipolille ja juhannuksen jälkeen saan ne vähimmäisvaatimuksena olleet 32 viikkoa täyteen. Sen jälkeen voidaan sitten mahdollisesti alkaa kypsytellä vauvan keuhkoja, jos nämä kivut oikein pahoiksi yltyvät. Siitä kun pääsisin vielä pari viikkoa eteenpäin, niin 34 viikon jälkeen ei leikkaukselle ole enää mitään estettä! Rauhallisesti siis vaan jatkossakin... Mutta mahdottomalta näyttää pääseminen ystävän häihin. Pitävät ne meinaan juuri 15.7. ja hääkaupunkiin on meiltä matkaa yli 300km. Ei auta. 29.7. onkin sitten seuraavat häät ja niihin kyllä kuvittelen meidän jo pääsevän. Pienen vauvan kanssa sitten, oih!

Ja nyt on kyllä pakko lopettaa, että jää jotain seuraavaankin kertaan!