Arkadian Ulla haastoi minutkin kertomaan 6 omituista asiaa itsestäni. En minä nyt mitenkään kovin omituinen ole, vai mitä olette mieltä?

1. Ahdistun huonosti kirjoitetusta suomen kielestä. Kestän kyllä kirjoitusvirheet ja murteisiin liittyvät omituisuudet, mutta en esim. huonoja suomennoksia.

2. En voi syödä leipää, pullaa tai piparia minkään muun juotavan kuin kahvin kanssa. Tai voin kyllä, kun oli pakko imetysdieetillä ollessani. Mutta noin yleisesti jos jossain on tarjolla mehua/limsaa ja piparia minä jätän väliin. En muutenkaan juo mehua kuin pakon edessä.

3. Suunnittelen tarkkaan mitä aion blogiini kirjoittaa. Mietin todella pitkät pätkät valmiiksi valokuvineen. Te ette vain ikinä näe niitä valmiina, kun en muka ehdi niitä tänne kirjoittaa. Ja sitten kun ehdin, jutut tuntuvat jo vanhoilta ja kirjoitan mieluummin jotain uutta. Omituista on, että tosiaan kirjoitan tätä meemiä tänne enkä vain suunnittele!

4. Muistan asioita kaukaa lapsuudestani, mutten sitä, mitä tein viime viikolla tai viime syksynä.

5. En voi sietää murusia tai mitään tahroja lattialla. Otan heti rätin käyttöön jos sukka tuntuu ottavan johonkin kiinni. Ja nyt kun en yksinkertaisesti ehdi ottaa imuria tarpeeksi usein esiin, pidän moppia ja kuivaliinaa odottamassa. Toisaalta minulla voi helposti olla isot pinot pyykkejä viikon sohvalla odottamassa viikkausta...

6. En silitä vaatteita, enkä todellakaan lakanoita. Poikkeuksena joku Erkin juhlapaita kerran vuodessa. Ehkä sitten joskus, kun ei ole muutakaan tekemistä =D. Tosin sitä päivää ei kai tulekaan, että silittäisin mieluummin kuin esim. tekisin käsitöitä.

En nyt haasta tähän ketään, mutta ottaa saa ken haluaa.

P.s. Mun kirjoitusvirheitä ei sitten lasketa...