Tässä kuva blogiarvonnassa voittamastani paketista. Sain Nalle Puh -aiheiset kertakäyttölautaset ja -mukit, suklaata (osa on vielä syömättä!), virkkuukoukun (kokoa, jota mulla ei vielä ollutkaan), kaksi kerää Tennesseetä ja pitkän rivin tikkareita. Kiitos Tarja!


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Tästä tulee Anniinalle kesäkassi. Löysin muutaman käsityölehden aivan väärästä paikasta (kodinhoitohuoneen kaapista!) ja sieltä pomppasi tämän ohje silmiin. Siis Novita 2/2001 on lehti ja lankana sopivasti nurkissa pyörinyt Maxi. Olin jo aivan varma, etten enää ikinä tee tuosta langasta mitään ja annoin kaikki kerät jo kerran lapsille. Eivätpä ne niistä mitään saaneet aikaan, pilkkoivat vain olohuoneeseen, joten laitoin vielä korjuun. On muuten inhottavaa lankaa virkata, kun halkeilee niin. Reettakin on sattumoisin löytänyt saman ohjeen... Tästä siis puuttuvat vielä kahvat, enkä tiedä miten ne lopulta teen, sillä nämä värit loppuvat ihan justiinsa, enkä usko Anniinan haluavan tuohon punaisia kahvoja. Ans kattoo kui käy.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Tiedättekös mitä 'vauvamme' on oppinut? Tässä yksi hätäisesti otettu kuva:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ilme kertoo paljon =)

Huomaattekos, päivitys ilman valitusta ja voivottelua... Tai ei sittenkään, kerrotaan nyt lopuksi, että viime viikolla meillä vieraili ensin kuumepöpö ja viikonlopuksi saimme mahataudin. Ilona oksentaa ja ripuloi vieläkin. Ja syömisten suhteen ollaan taas pelkällä erityiskorvikkeella.