Koittipa tämän vuoden viimeinen päivä yllättävän äkkiä. Jotenkin tuo joulu kaiketi sekoittaa minun allakkaani aina niin, etten huomaa varautua vuoden loppumiseen. Siis vaikka järjellä tiedänkin siinä olevan vain viikko väliä. Sairaustilanne näyttää tänään hieman paremmalta kuin eilen, kun Ahtilla oli jo 11. kuumepäivä menossa. Juu-u. Yhdestoista! Alkuunhan lämpö oli siellä 40 paremmalla puolella, joulunakin, mutta nyt on tämä viikko mennyt n. 38 asteen lämmöllä. Yksikään päivä ei ole ollut kuumeeton. On sitä sitten rampattu lääkärilläkin. Eilen viimeksi käytin poikaa verikokeessa. Keuhkokuvissa näkyi meinaan varjostumaa, mutta pikaCRP oli alle 8, joten varmistettiin sitten oikealla kokeella kyseessä olevan viruksen aiheuttama keuhkokuume. Tänään korkein lämpö onkin ollut enää 37,6. Parempaan suuntaan siis mennään.

Jotain olen taas saanut aikaan neulepuolellakin. Tuossa vasemmalla on Ahtille tehty pipo. Poika pyysi maastoväritystä... ei tainnut mennä lähellekään. Ahti itse sanoi, että hyvältä näyttää, mutta minä en kyllä tykkääkään tuosta alaosan värityksestä. Saa nähdä paraneeko se tuolla pesukoneessa sitten. Aloin jo vähän ommella tuota punertavaa hahtuvaa noihin reunoihin. Saas nähä joo.

Keskellä on sitten Linnan sukat valmiina. Niistä tulikin ihanat. Oikealla on sitten minulle tulossa samanlaiset. Ilu on myöskin tehnyt jotain samanmoista. Tähänhän tulee ihan himo. Alan jo miettiä noita Ziinan linkistä löytämiäni Novitan kevään uusia värejäkin samalla kaavalla.


26622.jpg26626.jpg26625.jpg


En sitten saanutkaan Flickr'iä enää toimimaan =(  Tuota viimeisintä kirjoitusta en pääse enää muokkaamaan, ja nyt kun menen Flickr'iin tekemään uuden Badgen, niin siihen lataamani kuvat vaihtuvat tuohon viimeiseen kirjoitukseenikin. En ymmärrä mitä teen väärin. Auttakaa ihmeessä jos tiedätte vastauksia!

Ja sitten se tämän päivän tärkein:

26648.jpg