Ollaan oltu koko päivä kotona. Helinä heräsi taas lähes 40-asteen kuumeessa, mutta sain yllättävän hyvin annettua Pronaxen annoksen luvattuani siihen päälle puolikkaan Kindermunan. Tällä kertaa lääke myös laski kuumetta, sillä puolen päivän tienoilla asteita oli enää 38. Silti Helinä ei päivän mittaan tehnyt juuri muuta kuin kitisi. Niin no olihan tämä kuitenkin jo viides sairaspäivä, joten taitaa olla vinkuna vain jäänyt päälle.

Olin suunnitellut, että menisimme iltapäivällä sitten Poriin joko hakemaan Ahtia ja pappaa kotiin, tai sitten tekisimme vahdinvaihdoksen pappan kanssa, mutta suunnitelmat muuttuivat. Lääkäri halusi pitää Ahtin vielä osastolla, sillä suoraan suoneen laitettuna antibiootti on selvästi tehokkaampaa kuin kotona suun kautta otettu. Ja pappa yllättäen ilmoitti voivansa olla vielä toisenkin yön Ahtin seurana, että minä voin hoitaa tyttöjä kotona. Tosiaan näin tämä kyllä hoituu parhaiten. Hiukan kyllä otti sydämeen kun illalla Ahtin kanssa puhuttiin puhelimessa ja hän sanoi haluavansa olla äitin kanssa. Huomenna minä kyllä menen sinne jos ei Ahti pääse kotiin. Kamala ikävä. Anniinakin on monta kertaa sanonut, että hänellä on kova ikävä Ahtia ja Linneakin myöntelee ikävöivänsä.


Photobucket - Video and Image Hosting

Tässä urhea pikku potilas legotouhuissa.


Photobucket - Video and Image Hosting

Ja tässä se lupaamani kuva pontsosta, jonka virkkaamisen aloitin jo viime toukokuussa. Tekele lepäili korissa pitkään ja nyt kaivoin sen esille. Siitä puuttui enää viisi palaa, jotka virkkasin parissa päivässä. Lisäksi tein reunuksen ulkoreunaan ja kaulukseen, mutta hapsut odottavat vielä uutta inspiraatiota. Ja se inspiraatio katosi kun huomasin tehneeni kaikki palat väärin. Tuossa viimeisellä, eli yhdistämiskerroksella olisi pitänyt tehdä palojen kulmiin tuplasti pidemmät lenkit kuin mitä minä tein. Hupsista. Ja toisenkin virheen löysin, siitä kuva tuossa alla. Ehkä tätä kuitenkin tulisi kesällä käytettyä, siihen mennessä yritän saada ne hapsut aikaiseksi.

Photobucket - Video and Image Hosting