20816.jpg20815.jpg

20814.jpg20813.jpg

Alkaahan vihdoin näkyä jotain valmistakin. Myyjäiset ovat siis jo reilun viikon päästä ja olen vielä viikonlopun reissussa, joten en ehdi ihan täysillä kutoa koko aikaa. Onneksi automatkoilla Helsinkiin ja takaisin on pakollinen parin tunnin käsityöhetki.

Olipa tuo Puh muuten helppo kuvattava noihin muksuihin verrattuna. Nalle osasi pitää hyvän perusilmeen koko ajan, joten riitti kun otin aina vain yhden kuvan per hattu. Tosin eivät nuo pipot sitten näytä Nallella niin hyviltä, mitä lapsen päässä, kun istuvat hiukan huonosti Puhille.

Nyt olen sitten punninnut, että yhteen pipoon menee n. 100g hahtuvaa, joten sovimme pipon hinnaksi myyjäisiin 8,50 euroa. Kuulostaako liian kovalta, tai ihan liian pieneltä? Tarkoitus ei siis ole ottaa minulle palkkaa työstä. Messuilla katsoin jonkun neulotun ja huovutetun hatun hintana olleen 32 euroa. Ihan vaan vertailun vuoksi tuon tähän laitoin, sillä eivät ne meidän asiakkaamme tuollaisia hintoja mistään tiedä, vertaavat kuitenkin näiden hintoja VapaaValinnan peruspipojen hintoihin.

20819.jpg

Taidankin sitten siirtyä tämän seuraavan pariin. Eipä näy nuo värit hyvin tässä kuvassa, mutta tuossa on sitten se kamala sinapinvärinen hahtuva yhdistettynä tummaan, hieman purppuransävyiseen punaiseen. Ja sehän toimii!