Eihän tässä edes tiedä mistä aloittaisi... Kirjoitustauon aikana ei oikeastaan ole tapahtunut mitään ihmeellistä, sitä tavallista elämää vain. Monta kertaa olen kuitenkin aikonut tänne kirjoittaa kuulumisia, joten kai sitä sentään jotain on tapahtunut. Mutta olen siis vain ollut saamaton. Tai liian kiireinen =)

Nyt kuitenkin haluan toivottaa kaikille RiemukastaVappua!

Ja jos jotain sattuisi kiinnostamaan... neulepuolella ei ole tapahtunut mitään järisyttävää. Olen tehnyt noita Biboja tytöille, omille ja vähän vieraammillekin. Vielä pitäisi muutamat kutoa ja pari odottaa viimeistelyä (=kukkaa). Shaalikaulusneule jäi suosiolla odottamaan ensi syksyä, ellei joku yllättävä innostus iske kesän aikana. Vaaleanvihreistä Wooleista piti tehdä itselle neule, mutta ei kyllä iske lainkaan. Mahan kasvettua yllättäen valtavaksi en kuitenkaan ihan normaalimitoitettua neuletta pystyisi pitämään. Enkä viitsi tehdä mitään vain tätä odotusaikaa varten. Paitsi jos jollain on hyvä ehdotus woolista tehtäväksi pontsoksi, niin sitä voisin harkita. Sellainenhan menisi odotusaikana ja hyvin myös jälkeenpäin.

Ideoita siis vastaanotetaan.

Mutta nyt taidan käydä ratkomassa yhden haastavan sudokun täällä. Lupaan palata kirjoittelemaan vähän pienemmän tauon jälkeen...