Nyt pikana päivitys, kun sain juuri Ilonan nukkumaan ja Helinäkin kuuluu nukahtaneen sänkyynsä. Anniina aloitti tällä kertaa tautiputken lauantai-iltana. Kuumetta on siitä asti ollut vaihtelevasti 38 ja 39,7 välillä ja sen seurana kurkkukipu, päänsärky ja lihassärky. Ilonalla nousi kuume sunnuntaina ja Helinä liittyi seuraan eilen illalla. Saa nähdä miten kauan tauti tällä kertaa jyllää ja ketkä selviävät ilman tartuntaa. Jännää! Myös naapuriin on tauti iskenyt, toivottavasti heillä ei kierrä koko joukkoa.


Photobucket - Video and Image Hosting

Tässä Viivin villalanka muodostumassa Ullan ohjeella ylösalaisneuleeksi. Teen kylläkin pitkät hihat ja sekä hihoihin, että rintojen alle jonkinlaista joustinneuletta. Susannan paidan hihoissa olikin jo vähän sitä suuntaa.

Photobucket - Video and Image Hosting


Ja tässä tärkeimmät löydöt pussista, jonka sain juuri muuttaneelta äidiltäni. Merinovillaiset Woolit ja Bambino olivat näistä parhaat. Tai kyllä tuo pino erivärisiä vanhoja 7-veikkojakin on ihan kiva. Wooleista oli valmiiksi tehtyinäkin kaksi peukalokiilallista lapasta, tosin toisesta puuttui peukalo. Niin ja ne kiilan nostot oli tehty niin, että siinä on reikärivi. Mietin vain, että jaksanko alkaa korjaamaan niitä jotenkin vai annanko olla.

Ilonan vatsa muuten saatiin vihdoinkin kuntoon viime viikolla. Sen kunniaksi aloitettiin ensimmäiset kiinteän ruuan maistelut parsakaalilla. Tähän asti ei isompia oireita, mitä nyt palanut peppu lauantaina, mutta sekin parani jo, eikä ole palanut uudestaan. Eilen sain lihaa pakkaseen ja otin heti sisäfileen erikseen ja keitin ja soseutin valmiiksi. Siellä se nyt odottaa pakkasessa tuon räkätaudin loppumista. Sitten päästään testaamaan jo toista ruoka-ainetta. Ja jos ei sovi Ilonalle, niin lähetetään kummipojalle. Varmasti uppoaa, kunhan poitsu toipuu taudistaan.

Nyt menen yrittämään ehdinkö päiväunille.