Joo, täällä ollaan. Joulusta selvittiin loppujen lopuksi aika kunnialla. Lapset olivat tyytyväisiä lahjoihinsa, joita tuli alle 10 jokaiselle. Yhteisinä saivat PS2 konsolin ja siihen Buzz -viidakkopelin, sekä mönkijän. Viidakkopeli on ollut joulupäivän aamusta asti kovassa käytössä, on muuten ollut aikuistenkin mieleen. Mönkijää taas ei ole vielä liikutettu autotallista mihinkään. Pitäisi ensin ostaa siihen bensaa ja lapsille kypärät.

Alennusmyynneillä käytiin eilen Porissa pikimmiten samalla kun käytin Ilonaa 4kk kehitysiän kontrollissa keskussairaalassa. Ihan ikäistensä tasolla on tyttö kehityksessä. Tiesinhän minä sen jo etukäteenkin, mutta kiva kuulla silti. Fysioterapeutti oli mukana tutkimuksessa ja sanoi, että Ilona kääntyy kyllä ihan pian, ihan pienellä avustuksella kääntyy jo nyt. No illalla sitten kotona sängyllä näytti taitonsa ja kääntyi parikin kertaa. Ja yöllä kun minä yritin laittaa tytön selälleen (nukkuu mahallaan) syöttöä varten, niin oli koko ajan kääntymässä. Ruoka-aikaan Ilona näytti sitten jo isillekin miten kääntyminen onnistuu ihan olohuoneen lattiallakin. Ei siihen oppimiseen siis tarvittu kuin vähän rohkaisua ammattilaiselta =)

Ja sitten suru-uutisiin. Kannettava koneeni tilttasi tänä aamuna. Hp:n tuki meinasi, että kyseessä on verkkokortin hajoaminen. On se omituista, että tietokone voi hajota aivan itsestään yön aikana :-O Olen sitten taistellut illan aikana tämän vanhan koneen siihen kuntoon, että pääsen vähän nettiin. Sähköpostejani en kuitenkaan pääse lukemaan. Pitääkin mennä laittamaan kaikki listat no mail -tilaan. Saas nähdä miten kallis paukku tuosta koneen korjauksesta sitten lopulta tulee. Yritän vielä saada korjauksen harkinnanvaraiseen takuuseen, sillä kone on vasta 1,5v 'vanha'.

Ahdistaa, tämä kone on niin h i d a s . . .Jokikinen kirjain tulee sekuntien viiveellä siitä kun ne tänne näppäilin. Parempi mennä nukkumaan, huomenna on aikainen herätys, kun lähden viemään pikkusiskoani Poriin. Hänellä on ollut reilun kuukauden aikana jo kolme erilaista lääkekuuria kurkkukipuun ja kuumeeseen ja tauti vaan jatkuu. Katsotaan jos tuolla keskussairaalalla olisi viisaampia lääkäreitä kuin täällä omassa arvauskeskuksessamme. Nielurisaleikkaus on joka tapauksessa edessä. Hui!