No ohhoh! Piti sitten kiirettä viime viikolla. Näin jälkeenpäin en tietenkään muista enää mitä kunakin päivänä tein, mutta kutonut en ainakaan yhtään kerrosta. Sukkavaihtoparini saa siis vielä odotella ainakin viikon. Ensimmäinen sukkahan on onneksi valmis ja äärettömän fiksuna ihmisenä minulla on paperilla (kerrankin) tarkat muistiinpanot siitä miten sen tein. Osaan siis liikoja miettimättä tehdä toisenkin samanlaisen =)


Ja tässä ainakin yksi syy siihen miksi olin niin kiireinen:
getyourown.gifNiin sunnuntainahan juhlittiin siis Helinää ja vieraita riitti tuvan täydeltä. Ensimmäistä kertaa meidän lasten synttärihistoriassa saatiin vietettyä juhlat yhden päivän aikana kahdella kattauksella. Yritetään samaa sitten heinäkuussa kun on seuraavat bileet.

Eilinen päivä meni sitten Porin reissulla. Käytiin keskussairaalalla ravitsemusterapeutin puheilla ja lääkärillä. Keskusteltiin siis siitä mitä yritetään Helinälle syöttää ja missä järjestyksessä eri ruokia kannattaa tarjota. Tällä hetkellä Ilonalla on yksi varmasti sopiva ruoka: kesäkurpitsa. Tänään aloimme maistella possua ja seuraavaksi yritämme sopiiko peruna. Lauantaina meillä sattui ensimmäinen vahinkoaltistus, kun Helinä oli yllättäen vienyt olohuoneen lattialle viipaleen perunalimppua. Anniina sen huomasi ja huusi heti minulle, että nyt Ilonalla on leipää. Ja tyytyväisenähän Ilona oli sitä mussuttanut. Seuraus tuli sitten jo tunnin-puolentoista kuluttua, kun pienen huudon jälkeen Ilona oksensi mahansa tyhjäksi. Ei taideta ihan heti testata viljoja uudelleen. Niinhän se oma lääkärimmekin meinasi, että testataan vehnä sitten kesällä siellä vastaanotolla ihan virallisesti. Olikohan se niin, että jos lapsella on sekä maito-, että vehnäallergiat, hän on oikeutettu johonkin ylimääräiseen hoitotukeen. Tai jotain sinnepäin... Mennään nyt kuitenkin ihan vain yksi asia kerrallaan ja katsellaan ihan ekaksi miten tuo possu sopii.