Niin mitähän sitä muutakaan tekisi, kun ei tuo hihojen kutominen oikein nappaa. Laitoin sitten joidenkin suosikkiblogieni napit tuohon sivuun eilen ja äsken tein oman nappini valmiiksi. Tsadaa:

37729.jpg

Tuolla keskustelusivuilla oli niin hyvä ohje noiden nappien laittamiseen, että minäkin sitten osasin nuo kolme laittaa. Mutta miten ihmeessä ne Martsulin ja Tekele ja tuunauksen blogien napit saan tänne, kun ne ovat .gif -tiedostoja, eikä tuo kuvagalleria suostu niitä lataamaan?? Apuja epänörtille otetaan vastaan. Hyvin selkeitä ohjeita, kiitos =)

Tänään juhlimme sitten viimeisen kerran Ahtin 4-vuotissynttäreitä. Oikea päivähän on 21.1. ja ekat juhlat pidettiin kolmen serkkupojan kesken jo 15.1. Mieheni siskolle ja veljelle kun syntyi myös pojat siinä reilun viikon sisään Ahtin syntymästä 16.1. ja 25.1. Pidimme silloin myös ristiäiset yhdessä. Aika näppärää. Minun siskoni taas sai pojan pari vuotta sitten 26.1. ja heillä kävimme sitten juhlimassa Ahtia toisen kerran, silloin yhdessä Aaron kanssa. Sen jälkeen onkin ollut tiukkaa aikataulujen suhteen ja pari tuttavaperhettä on odottanut kutsua jo liian kauan. Ostinpa sitten eilen valmiiksi ainekset prinsessakakkua varten (ei saa kertoa Ahtille, että sen nimi on prinsessakakku, teen siitä vihreän ja laitetaan possu päälle), saan siis samalla harjoitella Helinän synttäreitä (25.3.) varten. Kuola täällä valuu kun ajattelenkin sitä vaniljakreemiä tai mitä leipurinkermaa onkaan. NAM! Pakko mennä tekemään aamupalaa, taitaa olla ruokahalu palautumassa...